Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

05/02/2007
4es Jornades de Coordinadors de la Creu Roja a Barcelona

Se celebren el 8 i 9 de febrer al Novotel de Sant Cugat del Vallès les 4es Jornades de Coordinadors de la Creu Roja a la provincia de Barcelona

Les jornades començaran amb l'acte inaugural; tot seguit, David Minoves, Director General de Cooperació Internacional i Ajuda Humanitària de la Generalitat de Catalunya llegirà la ponència "El Govern i les ONG, una tasca conjunta per la Cooperació Internacional". Al final del dia, es faran dues taules rodes, la segona de la qual duu per títol de "3 històries d'Or de Voluntariat", on tres persones voluntàries de la Creu Roja parlaran sobre la seva experiència.

Divendres 9, la jornada començarà amb la intervenció de diferents caps d'àmbit presentant diversos projectes. Després, es faran dues ponències, la primera de la qual va a càrrec d'Oriol Amorós, de la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, amb el títol "L'Atenció a la Immigració, Treball conjunt a Catalunya"; la segona ponència duu per títol "Tecnologia i col·lectius vulnerables, una prioritat per a la nostra Institució", a càrrec de Carlos Capataz, Director d'Intervenció Social de CRE.

S'encarregaran de cloure les jornades Antoni Aguilera, President Autonòmic, Josep Marquès, President Provincial de la Creu Roja a Barcelona, i Enric Morist, Coordinador Provincial.