Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

Cercador

24/02/2023

La campanya GransLovers pretén sensibilitzar a la població sobre la importància dels programes dedicats a la Gent Gran i animar a més persones a unir-se a l'equip de voluntariat que el fan possible.

Enguany, la campanya conta la història real d'amistat i d'acompanyament de la grafitera Conny amb Juan, que s'ha acabat plasmant en un mural de grans dimensions a Molins de Rei.
Creu Roja ha atès 6.755 en 2022 en els diversos projectes dirigits a aquest col·lectiu (Gent Gran) en la demarcació de Barcelona, amb el suport de prop de 900 persones voluntàries.
Amb el lema #GransLovers, Creu Roja i la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat, impulsen per vuitè any aquesta campanya que pretén sensibilitzar a la població sobre la importància dels programes dedicats a les persones majors i promoure que la ciutadania s'impliqui en el voluntariat amb aquest col·lectiu.

Gràcies al suport de 892 persones voluntàries que treballen per a l'apoderament de les persones majors i la millora de la seva qualitat de vida, els diversos projectes on s'aborden diferents problemàtiques que es poden donar en l'envelliment que duu a terme la Creu Roja en la demarcació de Barcelona han arribat a 6.755 persones al llarg de 2022, amb les quals s'han creat vincles de respecte, aprenentatge i amistat.

L'objectiu d'aquests programes és fomentar la independència i l'autonomia de les persones majors, detectant i combatent situacions de vulnerabilitat i promovent la participació dels usuaris i usuàries en espais socials i comunitaris.

24/02/2023

Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya ha recollit i distribuït 64.865 joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives.
En total, s’ha arribat a 29.111 nenes i nens de famílies en situació de vulnerabilitat social.
Garantir el dret al joc com a eina de socialització és l’aposta de l’organització humanitària per combatre l’aïllament social i la soledat no volguda de la infància en risc de vulnerabilitat.

22/02/2023

La població ha confiat en la Creu Roja per als seus donatius, que inclouen l'aportació de 3 milions d'euros d'Inditex per a la Mitja Lluna Roja Turca.

La Creu Roja, com a Moviment Internacional, ha estat present des del primer moment atenent les víctimes del terratrèmol que fa més d'una setmana assolava fins a deu províncies de Turquia i Síria. L'ajuda de la Mitja Lluna Roja Turca i la Mitja Lluna Roja Àrab Siriana està arribant al terreny amb ajuda de primera necessitat -com el lliurament de productes d'alimentació o roba d'abric-, atenció sanitària o psicosocial, i en tasques com la cerca i rescat de supervivents, entre d'altres.

 

431 Registres trobats