Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

26/03/2007
voluntariat de la Creu Roja a Catalunya
Imatge de complement

Comença la nova campanya d'imatge i de captació de voluntariat de la Creu Roja a Catalunya
Campañas de información y sensibilización

TV3 emet la Campanya de 2007 amb l'eslògan Ets tot el que pots ser?

Comença la nova campanya d'imatge i de captació de voluntariat de la Creu Roja a Catalunya

La Creu Roja a Catalunya ha començat des de dilluns, 19 de març, la nova campanya d'imatge i captació de voluntariat amb l'emissió de l'espot televisiu, que per segon any consecutiu es pot veure exclusivament per Televisió de Catalunya.

L'anunci mostra diferents persones orgulloses de la seva feina i dels seus èxits però que encara poden anar més lluny dedicant el seu temps de manera altruista als demés. El text publicitari "Ets tot el que pots ser?" convida l'espectador a reflexionar sobre la possibilitat de col·laborar amb la Creu Roja fent-se'n voluntari.

Els mitjans i els suports

La nova campanya finalitza el 8 d'abril, i s'emet en 119 ocasions per TV3. Com a novetat, enguany també es pot escoltar a Catalunya Ràdio i a Com Ràdio en 64 ocasions dins d'aquest període; la campanya té incidència per primera vegada en la premsa escrita, on es publiquen 16 faldons en els quatre diaris gratuïts de Barcelona.

Per primera vegada, també, s'ha desenvolupat un espai web específic de la campanya per tal de captar, d'una forma lúdica i divertida a través del joc L'Oracle Laboral, el programa amb què descobriràs la feina de la teva vida, possibles persones interessades en fer-se voluntàries de la institució. El microsite incorpora el vídeo de l'espot i també la possibilitat d'enviar el joc a un amic, cosa que facilita el màrketing viral, una eina fonamental actual que faciliten les noves tecnologies. Podeu veure el site de la campanya a www.creuroja.org/c2007

Com ja és tradició, diumenge 8 d'abril, coincidint amb l'últim dia de la campanya, es publicarà, en una quinzena de diaris de Catalunya, un anunci d'agraïment a tots els col·laboradors que l'han feta possible.

Empreses i voluntàries

La Creu Roja vol agrair la participació i la col·laboració d'aquestes empreses en la nova campany. Empreses i voluntàries, com ara: Abertis, Port de Barcelona, Diputació de Barcelona, Gallina Blanca, La Caixa, Nestlè, Racc, Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Caixa Terrassa, Àrea de Metro de Barcelona, Autoritat del Transport Metropolità, Sony, Roca, Catalana Occident, Banc de Sabadell i Tabasa.

L'agència de publicitat

VillarRosas ha desenvolupat la campanya d'imatge i de captació del voluntariat d'enguany. L'agència publicitària es va crear fa quatre anys i ja està reconeguda a nivell internacional amb diversos premis. Alguns dels seus clients són Nike, Damm, Futbol Club Barcelona, Ajuntament de Barcelona, etc.

Vegeu en els documents adjunts: la planificació dels passis de l'espot a la televisió, la falca de ràdio, la planificació de les falques, els faldons que es publiquen a la premsa gratuïta de Barcelona.