Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

10/01/2008
Mooooltes gràcies a tots i totes

La Campanya de reis ha finalitzat, la recollida de joguines, els trons dels patges reials, la cavalcada de reis... buff quina feinada.
Ho hem aconseguit i amb escreix, una vegada més, any rere any hem estat presents.
Som conscients que no ho hem fet sols, per això i en majúscules, us volem donar les gràcies. Gràcies pel fred que heu suportat, per les hores de muntar i desmuntar, de pujar i baixar escales, de recollir joguines, d?embolicar-les, les hores drets que heu passat als preventius... per retallar, pintar, encolar, enganxar... donar-li forma a la carrossa de reis... gràcies als patges i carters reials per la vostra dedicació.
Gràcies també a tots els que heu col·laborat a la campanya de recollida aportant el vostre gra de sorra... gràcies als punts de recollida de joguines, a Ràdio Rubí, a l?Associació de Veïns les Torres, a Top Cable, a Cargil Rubí i Sant Cugat, al CEIP Montesori, al CEIP de la Torre, al CEIP Ca n'Alzamora, al CEIP Oliveres, als Mossos d'Esquadra de Rubí ? Sant Cugat i l'Associació Rociera de Rubí.
Gràcies a Trasnportes Reverte, a Quinpahec, a Sorea, a Lebibags i a Regal-Regal una vegada més heu fet possible la Carrossa de Reis.

Gràcies... i fins l?any vinent.