Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

19/07/2023
La Creu Roja reclama la necessitat de continuar acompanyant les persones en risc d’exclusió social

Amb la campanya ‘Aquí, quan et faci falta’, l’organització vol visibilitzar la seva tasca durant els 150 anys d’intervenció a Catalunya i la necessitat de continuar garantint el suport als col·lectius més vulnerables en el context de crisi actual.

Amb el lema ‘Aquí, quan et faci falta’, la Creu Roja llança una nova campanya amb l’objectiu de visibilitzar la tasca de la institució humanitària durant els seus 150 anys d’acció humanitària a Catalunya en àmbits tan diversos com les emergències, la cooperació internacional, la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el medi ambient i la sostenibilitat, la gent gran, la infància i la joventut, entre altres.

En l’actual context de crisi generada per la pandèmia, el canvi climàtic i el conflicte d’Ucraïna, la Creu Roja també vol incidir en la necessitat de continuar garantint les necessitats bàsiques dels col·lectius més vulnerables i acompanyar-los per accedir als drets fonamentals. No en va, durant el 2022, la Creu Roja ha augmentat d’un 31% l’atenció de persones en extrema vulnerabilitat a Catalunya.

Aliances de l’Agenda 2030

La campanya és possible gràcies a la col·laboració d’empreses i entitats com Nestlé, Fundació Abertis, Henkel, Euromadi, Makro, Unilever, Costa Brava i Cellnex.

Aquest suport empresarial esdevé, per tant, un clar exemple de col·laboració continuada i sostinguda d’empreses, entitats públiques i mitjans de comunicació, com determina l’Agenda 2030 de les Nacions Unides a l’hora d’establir aliances per lluitar contra les desigualtats socials