Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

27/07/2023
El 82033 de la sèrie 104, primer premi del Sorteig d'Or de la Creu Roja

Els premis es poden consultar a la pàgina web www.cruzroja.es/sorteodeoro, en el número de telèfon 900 100 014, o enviant un SMS al número 215757 (paraula ORO, espai, número de la butlleta, espai, número de sèrie).

20 de juliol de 2023. El primer premi del Sorteig d'Or de la Creu Roja, celebrat avui a Málaga, de 3 milions d'euros (o el seu contravalor en or*) ha correspost al número 82033 de la sèrie 104.
El segon premi d'1.000.000 € o el seu contravalor en or* ha recaigut en el número 57304 de la sèrie 009.
El tercer premi ha correspost al número 86885 de la sèrie 091. Aquest premi està dotat amb 500.000 euros o el seu contravalor en or*.

Sorteig d'Or

El Sorteig d'Or reparteix més d'11.700 premis, que superen els 7 milions d'euros, o el seu contravalor en or*. Es reparteixen 3 milions d'euros al primer premi; 1 milió d'euros al segon premi; 500.000 euros al tercer premi; tres quarts premis de 250.000 euros cadascun i tres cinquens premis de 100.000 euros cadascun.

A més d'aquests 5 premis principals, es reparteixen milers de premis als números coincidents amb diferent sèrie a la premiada, o els que coincideixen amb les quatre últimes xifres amb diferents quanties.

Les bases i el números premiats poden consultar-se a la pàgina web www.cruzroja.es/sorteodeoro, en el número de telèfon 900 100 014, o enviant un SMS ** al número 215757 (paraula ORO, espai, número de la butlleta, espai, número de sèrie).


El Sorteig d'Or de la Creu Roja suposa cada any una nova oportunitat per ser on més se la necessita: juntament amb les persones més vulnerables

 Aquest sorteig solidari suposa una de les fonts de finançament més grans de l'Organització Humanitària que va atendre el 2022 més de 12,2 milions de persones, i que visibilitza la tasca que fan les més de 263.000 persones voluntàries cada dia a tot el territori nacional, i s'esforcen per portar la visió del món de la Creu Roja una mica més lluny.

La celebració del Sorteig d'Or de la Creu Roja cada any suposa una nova oportunitat per ser on més se la necessita: juntament amb les persones més vulnerables, que aquest any, amb la incertesa i la por social que envolten el conflicte armat a Ucraïna, les emergències climàtiques, la inestabilitat econòmica o els terratrèmols, viuen una infinitat de reptes humans que posen a prova la capacitat de la Creu Roja cada dia i que ens fan ‘Ser millors’ com a societat donant-los resposta.

 Amb el lema 'Or sembla, Creu Roja és' s'assegura que darrere de l'or de la Creu Roja hi ha l'acollida, l'alimentació conscient, el benestar energètic, la companyia, l'èxit escolar, el futur laboral, la igualtat, la sostenibilitat, l'auxili o la protecció a la dona.

Per a la Creu Roja, la vulnerabilitat pot ser on hi ha una persona gran que se sent sola, una dona que pateix violència, un nen o nena que no té recursos per poder estudiar, una persona refugiada que fuig de la violència i la fam al seu país, una família que no té aigua calenta ni calefacció, una dona que no té les mateixes oportunitats a la feina o totes les persones que pateixen una emergència climàtica.

Aquest any, l'il·lustrador Óscar Alonso, 72Kilos, ha posat imatge i color a les butlletes a través del seu art, amb una varietat de 10 dissenys que representen cadascuna de les àrees d'actuació de la Creu Roja. 

(*) O el seu contravalor en or fixat en 56,65 €/g segons el tancament del Mercat de Metalls del dia 19 de juliol de 2023. Els premis no són acumulatius i caduquen als 90 dies des de la celebració del sorteig. Poden fer-se efectius en metàl·lic a oficines de la Creu Roja i a oficines informatitzades de Correus de tot Espanya, excepte les ubicades a grans magatzems i en or a oficines de la Creu Roja. Normativa del Sorteig, protecció de dades o qualsevol altra informació a www.cruzroja.es/sorteodeoro


(**) Cost SMS 0.18 impostos inclosos (Servei SMS per a Creu Roja prestat per D-MOBILELAB SPAIN, SA. C/Luca de Tena 1, 3ª. planta, 28027 Madrid, Tel. 900907083