Saltar a continguts

Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat a Creu Roja

31/01/2024
Actualitza La teva Formació per a Garantir el teu Èxit Professional en el Segle XXI!

En temps passats, la formació i l'elecció d'una professió eren pràcticament sinònims d'estabilitat laboral fins a la jubilació. No obstant això, en el segle XXI, la revolució tecnològica ha alterat dràsticament aquest paradigma, generant canvis significatius en el mercat laboral i en les nostres vides professionals.

La Formació Contínua, Permanent i per a Tota la Vida: La Clau de l'Adaptació Ràpida al Canvi.

En aquest nou context, la millor estratègia per a adaptar-se a un món en constant evolució és la formació contínua. Aquest enfocament no sols és necessari, sinó que es converteix en una inversió inavaluable per a la teva ocupabilitat. La formació constant no sols amplia les teves possibilitats d'accedir a ocupació, sinó que també impulsa el teu progrés professional i et brinda oportunitats per a canviar d'ocupació o fins i tot d'activitat.

Beneficis Individuals i Organitzacionals:
Individuals: La formació contínua es tradueix en majors ingressos, major salut i una sensació general de benestar. Et permet no sols mantenir la teva posició en el mercat laboral sinó també destacar-te i avançar en la teva carrera.
Organitzacionals: Per a les empreses, invertir en la formació dels seus empleats té beneficis significatius. Els empleats ben formats tendeixen a estar més satisfets, compromesos amb el seu treball i són més capaços d'adaptar-se a les innovacions tecnològiques. Aquests factors contribueixen a l'estabilitat de la plantilla i a un augment en la productivitat.
Superant Obstacles:
És natural que sorgeixin desafiaments en considerar la formació contínua:

Por al canvi: A vegades, la por al canvi pot ser un obstacle. No obstant això, abraçar noves oportunitats d'aprenentatge pot obrir portes a un futur professional més prometedor.
Dificultat per a conciliar treball i vida familiar: La possibilitat de compatibilitzar la formació amb la vida diària pot ser un desafiament, però existeixen estratègies i recursos per a superar aquesta barrera.
Falta d'autoestima i confiança: Creure en la teva capacitat d'aprendre i evolucionar és essencial. La formació no sols desenvolupa habilitats tècniques, sinó també la confiança en un mateix.
Explora Recursos Gratuïts per a Millorar La teva Formació:
Per què no aprofitar els recursos disponibles i gratuïts per a millorar la teva formació i ocupabilitat? En aquest enllaç, trobaràs valuosos recursos que t'ajudaran a impulsar el teu desenvolupament professional. Trenca barreres, supera pors i fes de la formació contínua la teva aliada en el camí cap a l'èxit professional!